Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Online Alzheimer Cafés

In Nederland zijn er zo’n 250 Alzheimer Cafés. Deze zijn in het leven geroepen, zodat er voor mensen met dementie en hun naasten altijd een plek dichtbij is om lotgenoten te ontmoeten en om meer te leren over het omgaan met dementie. Vanwege de corona-maatregelen zijn deze fysieke bijeenkomsten van de Alzheimer Cafés voorlopig geannuleerd. Als alternatief zijn vrijwiligers van Alzheimer Nederland uit verschillende regio’s een online Alzheimer Café gestart. Om zo mensen met dementie en mantelzorgers te blijven ondersteunen, wat in deze tijd juist zo belangrijk is.  
 

Online Alzheimer Cafés terugkijken

Was je gewend om altijd naar het Alzheimer Café te gaan en mis je dit? Of was het juist niet mogelijk om te gaan en is online voor jou veel gemakkelijker? Hieronder kun je een paar online Alzheimer Cafés van verschillende regio’s terugkijken. 

Video 1: ‘Omgaan met dementie thuis in tijden van Corona’ en video 2: ‘In het verpleeghuis in tijden van Corona  (Alzheimer Café Delft-Westland-Oostland)

Online Alzheimer Cafés

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV