Notulist, Zaanstreek-Waterland

We doen veel bij het Rode Kruis Zaanstreek-Waterland en dat willen we de inwoners van ons district dan ook graag laten weten. Dit doen we door het schrijven van teksten voor folders, nieuwsbrieven, social media, persberichten en posters en middels onze website. Om deze activiteiten in goede banen te leiden komt het Communicatieteam van district Zaanstreek-Waterland ongeveer een keer per maand bij elkaar. Voor dit team zoeken we een

Notulist (vrijwillig)

Wie ben jij?
Wij zoeken iemand die ervaring heeft met notuleren en dit snel en accuraat kan doen voor de maandelijkse vergaderingen op onze locatie aan de Waterlandlaan in Purmerend.

Functie-eisen:

· Je hebt minimaal MBO-niveau.

· Je hebt affiniteit met een hulpverlenende organisatie.

· Je hebt ervaring met het maken van verslagen.

· Je bent beschikbaar om gemiddeld 1 keer per maand (op donderdagavond) te notuleren.

· Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

· Je kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden.

· Je kunt goed luisteren.

· Je bent accuraat, secuur en je werkt netjes.

· Je bent betrouwbaar.

Wat krijg je?
Allereerst is het in actie komen voor het Rode Kruis ontzettend leuk. Het levert je voldoening, het vergroot je netwerk en je kunt samenwerken met een grote diversiteit aan mensen die zich vol enthousiasme inzetten. En dat werkt aanstekelijk!

Naast een vrijwilligersovereenkomst geeft het Rode Kruis je verder ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien, om relevante werkervaring op te doen en trainingen te volgen. Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding (indien van toepassing) en ben je verzekerd wanneer je voor het Rode Kruis aan het werk bent. Als vrijwilliger ben je tevens gratis lid van het Nederlandse Rode Kruis.

Interesse?
Stuur dan je CV en een korte motivatie naar: vrijwilligersmanagement.districtzawa@rodekruis.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Marjolein Reijling, manager Rode Kruis Zaanstreek-Waterland via 06-38827565.

Wij hopen je snel te ontmoeten

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options