Coördinator Verbindingsdienst

District Zuid-Holland Zuid

Binnen het district Zuid-Holland Zuid is er bij de Verbindingsdienst van het Rode Kruis een vacature voor coördinator. De Verbindingsdienst is verantwoordelijk voor de communicatie via portofoon/mobilofoon tijdens grote en kleinschalige evenementen en rampen waarbij het Rode Kruis wordt ingeschakeld.

Ben jij de persoon die hulpvaardig is, goed aan kan sturen en samen met anderen zorg draagt dat de communicatie tijdens calamiteiten en evenementen in Zuid-Holland Zuid goed verloopt?

Wie ben jij?
Je hebt kennis van ICT en communicatiemiddelen, bent technisch onderlegd en in bezit van rijbewijs B en een auto zodat je op elke locatie binnen de Noodhulpregio Zuid-Holland Zuid kan komen. Je bent hulpvaardig en kunt goed met een team werken. Je woont (en het liefst ook werkt) in de regio Zuid-Holland Zuid omdat het van belang is dat je binnen een uur na alarmering een netwerk operationeel kan krijgen. Daarbij is het van belang dat je beschikbaar bent tijdens de grote evenementen binnen de regio en andere diverse lokale evenementen en investeer je met veel plezier gemiddeld 4 uur per week.

Wat krijg je?
Allereerst is het in actie komen voor het Rode Kruis ontzettend leuk! Het levert je voldoening, het vergroot je netwerk en je kunt samenwerken met een grote diversiteit aan mensen die zich vol passie en enthousiasme inzetten. En dat werkt aanstekelijk!

Naast een vrijwilligersovereenkomst geeft het Rode Kruis je verder ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien, om relevante werkervaring op te doen en kun je trainingen volgen. Uiteraard krijg je een reis- en onkostenvergoeding en ben je verzekerd wanneer je voor het Rode Kruis aan het werk bent. Als vrijwilliger ben je tevens gratis lid van het Rode Kruis.

Interesse?
Je kunt direct reageren door je motivatie en CV te sturen naar Rosa Kappe op: rkappebliek@redcross.nl.

Wil je eerst wat meer informatie/toelichting, dan kun je bellen met Maylie van den Akker, bestuurslid Noodhulp 06-10285653.

Wij hopen je snel te ontmoeten!

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options