Collectanten, district Zaanstreek-Waterland

Collecteren voor het Rode Kruis
Al met een paar uurtjes tijd kun jij iets betekenen voor het goede doel: Namelijk als collectant. Tijdens de Rode Kruis Week, van 24-06-2018 t/m 30-06-2018, gaan duizenden enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers langs de deuren voor het Rode Kruis. Pak de collectebus en loop mee!

Loop je mee?
We collecteren we voor onze lokale activiteiten in Nederland. We zijn onder meer actief op het gebied van noodhulp bij rampen, burgerhulp, het bevorderen van zelfredzaamheid, op het gebied van evenementenhulp en EHBO.

Als collectant kun je iets betekenen voor mensen die onze hulp hard nodig hebben. Meld je aan door te mailen naar: vrijwilligersmanagement.districtzawa@rodekruis.nl.
Of bel met onze regiomanager Marjolein Reijling op 0638827565

Samen collecteren, dubbel zo gezellig
Collecteren wordt nog leuker als je met een vriendin, familielid of buurman loopt. Samen kan je dubbel zoveel huizen langsgaan en dus meer geld ophalen voor de lokale activiteiten van het Rode Kruis.

Collectecoördinator worden?
Heb je meer tijd? Het Rode Kruis heeft ook collectecoördinatoren nodig, zowel op wijk- als op afdelingsniveau. Als je meer dan twee uurtjes van je tijd kan én wil investeren, meld je dan aan als wijkcoördinator of collectecoördinator.

In de weken voor de collecte kost je dit 2 tot 4 uur per week. Voor meer informatie en/of aanmelden stuur je een e-mail naar: vrijwilligersmanagement.districtzawa@rodekruis.nl of je belt naar telefoonnummer: 0638827565.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options