Begeleider Medisch Zwemmen, Zaanstreek-Waterland

Eén van de activiteiten van het Rode Kruis in het district Zaanstreek Waterland is Medisch Zwemmen. Dit is zwemles voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking onder begeleiding van ouders en vrijwilligers. Voor onze groep in Zaandam (zwembad De Slag) zoeken we een

Begeleider Medisch Zwemmen (vrijwillig)

Met een enthousiaste groep van vrijwilligers begeleid je de kinderen tijdens de wekelijkse zwemles. Het Medisch zwemmen vindt wekelijks plaats op vrijdag van 18 uur tot 19 uur. Je zwemt onder de verantwoordelijkheid van de coördinator Medisch Zwemmen.

Wie zoeken we?
Je hebt de benodigde zwemdiploma’s (A en B) en affiniteit met de doelgroep. Ervaring met het geven van zwemles is een pré maar niet noodzakelijk. De zwemvaardigheden kunnen je worden aangeleerd door de coördinator. Je bent betrouwbaar, en bent 2 uur per week beschikbaar voor de lessen en contact met deelnemers. Daarnaast heb je doorzettingsvermogen en geduld met het zwemtempo en de beperking van de leerling. Voor deze activiteit vragen we een VOG-verklaring. De kosten hiervan worden vergoed.

Wat bieden we?
Boeiend en verantwoordelijk vrijwilligerswerk in een gezellig team van vrijwilligers. Daarnaast is het in actie komen voor het Rode Kruis ontzettend leuk! Het levert je voldoening, het vergroot je netwerk en je kunt samenwerken met een grote diversiteit aan mensen die zich vol enthousiasme inzetten. En dat werkt aanstekelijk!

Je krijgt een reiskostenvergoeding en bent verzekerd wanneer je voor het Rode Kruis aan het werk bent. Als vrijwilliger ben je tevens gratis lid van het Nederlandse Rode Kruis.

Interesse?
Stuur dan je CV en een korte motivatie naar: vrijwilligersmanagement.districtzawa@rodekruis.nl.

Wil je eerst wat meer informatie, dan kun je contact opnemen met Igna Hollingsworth (hoofdcoördinator medisch zwemmen) via: a.hollingsworth@upcmail.nl of telefonisch: 06-23 29 21 29

We hopen je snel te ontmoeten!

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options