Medewerker Communicatie Theaterstadstuin

Voor de afdeling Communicatie & Werving zijn we PER DIRECT op zoek naar een:

Medewerker Communicatie Theaterstadstuin
Het betreft een vrijwillige vacature voor 8-16 uur per week

Functieomschrijving
Als medewerker communicatie Theaterstadstuin houd je je met name bezig met het bekendmaken van de Theaterstadstuin in Den Bosch. Deze oude kloostertuin van het Liliane Fonds ligt op een prachtige locatie midden in de stad en is sinds kort geopend en verbonden met de tuin van Koningstheateracademie. Hierdoor kan door de tuinen worden gewandeld. Er is een pluk- en moestuin, een schommel, een buitenbieb en er staan bankjes om lekker een boekje of krantje te lezen en er worden elke maand openluchtvoorstellingen gegeven door de studenten van de Koningstheateracademie.

De theaterstadstuin heeft o.a. het doel de samenwerking op te zoeken met mensen en organisaties in de directe omgeving. Communicatie speelt daarin een belangrijke rol. Naast het bekendmaken van de Theaterstadstuin is het ook jouw rol middels social media en nieuwsbrieven met bestaande vrienden van de Theaterstadstuin in contact te blijven over alle activiteiten rondom de Theaterstadstuin.

De functie valt onder de leiding van de Coördinator Evenementen van het Liliane Fonds. Daarnaast werk je nauw samen met de overige leden van het Theaterstadstuin team die o.a. verantwoordelijk zijn voor de programmering van de Theaterstadstuin.

Achtergrond, vaardigheden en competenties

 • Je bent pro actief en goed in organiseren
 • Je hebt overtuigingskracht, bent betrokken en enthousiast
 • Je vind het leuk om projectmatig te werken
 • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
 • Je hebt ervaring met het werken met social media
 • Je beschikt over MBO+ werk en denkniveau
 • Bij voorkeur ben je bekend met de binnenstad van Den Bosch

Wij bieden

 • een boeiende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is
 • inhoudelijke ondersteuning en begeleiding
 • de mogelijkheid om te leren en werkervaring op te doen en/of je werkervaring met ons te delen
 • reis- en/of onkostenvergoeding
 • werktijden en -dagen in overleg

Sollicitatie
Als je belangstelling hebt en voldoet aan het profiel, dan ontvangen we graag uiterlijk 25 september a.s. je gemotiveerde sollicitatie en curriculum vitae, die je per e-mail kunt sturen aan het team P&O (sollicitatie@lilianefonds.nl).

Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Pauline Heere, Coördinator Evenementen, afdeling Communicatie (073-518 94 20).

Het Liliane Fonds zet zich in voor kinderen met een handicap op de armste plekken van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Met onze Zuidelijke partners maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker. Door hun functioneren te verbeteren en hen zelfbewust en weerbaar te maken. En door barrières op te heffen die hen verhinderen mee te doen in de wereld om hen heen. We financieren jaarlijks individuele, brede steun op maat aan ruim 90.000 kinderen.

We ondersteunen deze aanpak met de versterking van lokale organisaties en door op te komen voor de belangen van mensen met een handicap in het Nederlandse beleid voor ontwikkelingssamenwerking. Op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch werken rond de 60 medewerkers in dienstverband (ruim 40 fte’s) en ruim 170 vrijwilligers.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options