Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe voetbalshirts voor Umoza

Ik ga op reis en neem mee…

Sharlon ging op reis en nam mee; een koffer vol met gedoneerde kleding voor de jeugd in Malawi. De voetbalclub JVC Dedemsvaart, de club waar Sharlon lid van was, heeft in 2016 een groot aantal voetbalshirt gedoneerd die wij konden uitdelen aan een project genaam Umoza. Umoza is opgezet om straatjongeren een kans te geven kosteloos een teamsport te beoefenen. Elke vrijdag komt de groep jongeren bij elkaar om samen een lekker potje te voetballen.

Het is geweldig te zien dat de shirts ontvangen werden met een brede glimlach. Uiteraard hebben ze gelijk een partijtje gevoetbald.

De rest van de kleding die aan ons werd gedoneerd, is ook uitgedeeld onder de jeugd in Mzuzu. Mzuzu is de plaats waar wij ons behandelcentrum zullen gaan bouwen.

Bedankt JVC en andere donateurs, we hebben weer veel jeugd blij kunnen maken!

Ons behandelcentrum

Wij hebben als doel om een behandelcentrum te bouwen voor jeugd met verslavingsproblemen. Hier hebben wij €50.000,- voor nodig. We hebben al €30.000 euro ontvangen. Dit betekent dat we er bijna zijn! Klik hier om te doneren. Alle kleine beetjes helpen. Wij en de jeugd in Malawi zullen je erg dankbaar zijn.

 

Nieuwe voetbalshirts voor Umoza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV