Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe fase voor Boijmans

Zondag 26 mei 2019 ging het slot op de toegangspoort van Museum Boijmans Van Beuningen. Bijna 6000 mensen bezochten het museum in het laatste weekend. Het museum gaat een grootschalige renovatie en vernieuwing tegemoet die naar verwachting zeven jaar zal duren.

Gedurende deze transitie blijft de collectie zoveel mogelijk zichtbaar in binnen- en buitenland. In 2021 komt de collectie weer bijeen in Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiektoegankelijke kunstdepot ter wereld. 

De collectie van Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam groeit in 170 jaar uit tot een topcollectie van 151.000 kunstwerken. In 1935 vestigt het museum zich aan zijn huidige locatie; het Museumpark. Vele decennia en miljoenen bezoekers later is het gebouw uitgeput en toe aan een grootschalige renovatie en vernieuwing.

Nieuwe fase voor Boijmans

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV