Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw programma Jongeren INC

Jongeren INC, het nieuwe programma van FNO, gaat op 1 januari 2020 van start. Jongeren INC heeft de missie dat jongeren met een chronische aandoening naar wens en vermogen kunnen meedoen in een inclusieve samenleving.

Keihard nodig

In Nederland leven 1,3 miljoen jongeren (0 t/m 25 jaar) met een chronische aandoening. Een deel van hen kan niet meedoen naar wens en vermogen. Deze jongeren gaan bijvoorbeeld te weinig of helemaal niet naar school, vinden geen werk, worden gepest of zijn eenzaam. En dat terwijl jongeren keihard nodig zijn in onze samenleving. Met het programma Jongeren INC streeft FNO naar gelijke kansen voor jongeren met een chronische aandoening. Zodat de talenten van deze honderdduizenden jongeren ook benut worden.

Jongeren INC is een vervolg op het programma Zorg én Perspectief en gebruikt de kennis en ervaring die in dit programma is opgedaan. Kijk voor uitgebreide informatie over Jongeren INC en de call Werk voor subsidieaanvragen op de pagina Jongeren INC.

Nieuw programma Jongeren INC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV