Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nascholing problemen rondom voeding bij cerebrale parese

CP Nederland

Er is een nascholing ontwikkeld over problemen rondom voeding bij cerebrale parese.
(Deze e-learning modules zijn in principe voor diëtisten en andere healthcare professionals, maar ook ouders kunnen deze e-learning volgen). De complete nascholing bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over de aandoening in het algemeen en in het tweede deel komt specifiek de voedingstoestand van kinderen met cerebrale parese aan bod.

Bij CP zijn er, behalve de motorische stoornissen ook vaak stoornissen van horen en zien, cognitie, communicatie en gedrag, evenals epilepsie en secundaire problemen van spierstelsel en skelet. Vanwege deze stoornissen komt voedingsproblematiek vaak voor. Multidisciplinaire zorg is dan noodzakelijk.

Deze e-learnings zijn mogelijk gemaakt dankzij een educational grant van Nestlé Health Science en zijn kosteloos te volgen. Kijk voor meer informatie op: www.voedingvisie.nl/cerebraleparese

Dit artikel is afkomstig van de website van CP Nederland:

https://cpnederland.nl/nascholing-problemen-rondom-voeding-bij-cerebrale-parese/

Nascholing problemen rondom voeding bij cerebrale parese

CP Nederland

Gezondheid en Handicaps
Randhoeve 221, 3995 GA Houten, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV