Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nacht van de Vluchteling afgelast vanwege coronavirus

Stichting Vluchteling heeft besloten om de Nacht van de Vluchteling van 20-21 juni a.s. niet door te laten gaan vanwege het coronavirus. We kunnen de gezondheid van de deelnemers, vrijwilligers en andere bezoekers niet waarborgen.

“Dit is een grote teleurstelling voor alle betrokkenen, maar het is wel het enige juiste besluit. Reken er maar op dat we in 2021 met elkaar een driedubbel prachtige Nacht van de Vluchteling gaan neerzetten.”, aldus directeur Tineke Ceelen.

Nacht van de Vluchteling digitaal

Stichting Vluchteling is bezig een digitaal alternatief te ontwikkelen. Uitgangspunt blijft: geld én aandacht te vragen voor vluchtelingen waar ook ter wereld. In de komende weken kunnen we meer details geven over de invulling van een digitale variant.

“We hopen dat alle ingeschreven deelnemers, maar nog beter: heel Nederland, meedoet aan deze digitale variant, zodat we zoveel mogelijk geld ophalen om noodhulp te verlenen. Uiteraard wordt een deel van de opbrengst gebruikt om de coronacrisis te bestrijden in vluchtelingenkampen. Want dat dat keihard nodig is, behoeft geen uitleg,” aldus Tineke Ceelen.

We rekenen op de solidariteit van Nederland voor mensen die nu onder angstaanjagende omstandigheden niet alleen te maken krijgen armoede, ziekte en uitzichtloosheid maar nu ook met het verschrikkelijke coronavirus.

Nacht van de Vluchteling afgelast vanwege coronavirus

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV