Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Na een bewogen jaar is het tijd voor #eenkleingebaar om warmte te verspreiden

Humanitas

Een klein gebaar kan genoeg zijn om warmte te verspreiden. Dat is het idee achter de actie #eenkleingebaar, waar ook vereniging Humanitas aan meedoet. 

Het idee is eenvoudig: doe een kerstkaartje in de bus, maak een praatje of deel een ander klein gebaar met iemand. Op die manier kunnen we laten weten dat we er voor elkaar zijn, ook nu er door de coronacrisis veel minder kan. Deel vervolgens wat jij doet voor een ander op social media en gebruik de hashtag #eenkleingebaar. Zo nodigen we samen steeds meer mensen uit iets voor een ander te doen in deze moeilijke tijd. 

Wie maken #eenkleingebaar mogelijk?

#eenkleingebaar is een nationale actie, die wordt aangejaagd door vrijwilligersorganisaties Humanitas, Nationale Vereniging de Zonnebloem, Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk, Stichting Present en ‘Niet Alleen’. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, in samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Steeds meer organisaties, mensen, instellingen en initiatieven sluiten zich aan door hun activiteit ook te voorzien van de hashtag #eenkleingebaar. En het mooie is dat iedereen zich aan kan sluiten! Na een bewogen jaar is het tijd voor #eenkleingebaar. 

Humanitas geeft jou graag #eenkleingebaar 

Wil je meedoen aan #eenkleingebaar? Humanitas heeft een speciaal pakketje voor jou beschikbaar. Vanaf 27 december kun je bij ons een Kletsdoos en Chocoladepakketje aanvragen. Dit pakketje vraag je aan door een mail te sturen aan info@humanitas.nl. We sturen graag minimaal 10 pakketjes naar je toe, zodat jij ze weer kunt weggeven. We hebben een beperkt aantal pakketjes beschikbaar, dus wees er snel bij, want op=op. 

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Humanitas:

https://www.humanitas.nl/nieuws/eenkleingebaar/

Na een bewogen jaar is het tijd voor #eenkleingebaar om warmte te verspreiden

Humanitas

Maatschappij
Humanitas, Sarphatistraat, Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Humanitas
fondsen.org

Gelderland helpt Humanitas

Het televisieprogramma Gelderland Helpt van Omroep Gelderland heeft de hele maand oktober in het teken van Humanitas gestaan. De serie Gelderland Helpt Humanitas, waarin vrijwilligers

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV