Mekdes leven veranderde compleet!

mekdes-leven-is-compleet-veranderd-2-1.jpg

Mekdes volgt een opleiding tot kapper en is stagiaire. Ze is slechthorend, maar dat belemmerd Mekdes niet om haar dromen achterna te gaan! Haar interesses zijn haarverzorging, mode en design. Ze volgde een training om het kappersvak te leren die werd aangeboden door ECDD, een van onze partners. De training heeft haar leven compleet veranderd. Mekdes vertelt:

‘’Ik kreeg ooit de kans om in een schoonheidssalon te werken. Helaas kon de eigenaar mij niet begrijpen. Ze dacht dat ze door mij haar klanten zou verliezen. Ze had geen vertrouwen in mij.  Tegen dit probleem loop niet alleen ik aan, maar ook andere jongeren met een handicap.  Ik denk dat er veel meer gedaan moet worden om te laten zien dat mensen met een handicap net zo goed kunnen presteren als mensen zonder een handicap.’’

‘’De training die ik heb gevolgd bij  ECDD was geweldig. Ik heb veel geleerd, zowel op theoretisch als op praktisch gebied. De training veranderde zelfs levens! Het heeft niet alleen op mijn leven impact gehad, maar ook in het leven van mijn familie en mensen om me heen.  Het heeft me geholpen andere mensen in te laten zien dat ik echt wel dingen kan!’’

‘’Voor mij is het de zaak om eerst het vertrouwen te winnen van mijn klanten, dat ik mijn vak goed kan uitvoeren. Hiermee win ik het hart van mijn klanten. Daar gaat het om.”

‘’Ik geloof dat het echt een recht is  om mezelf te ontwikkelen en mijn droom te bereiken. Mijn droom is om samen met mijn familie door te gaan met dit beroep en om een ​​groot en bekend familiebedrijf  op te zetten. Het openen van een grote schoonheidssalon, het mooi maken  van mensen en hen gelukkig maken is mijn droom. En ik hoop en geloof dat ik mijn droom zal waarmaken!’’

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN