Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

MBO met jouw bedrijf: sponsor de Gouwe Ouwe Livestream Sessies

Wil jij maatschappelijk betrokken ondernemen in deze bijzondere tijd? Lees dan snel verder!

Nu we met Gouwe Ouwe niet meer in in de buurt-, verzorging- en verpleeghuizen kunnen spelen gaat De Tijdmachine online. Onze muzikanten spelen vanaf 18 maart muziek uit de jaren 60 en 70 op onze Facebookpagina. De livestream wordt uitgezonden in meer dan 20 verpleeg- en verzorgingshuizen en ook door veel thuiswonende ouderen bekeken. Lees hier de interviews met trouwe kijkers. 

Maatschappelijk betrokken ondernemen
Jij kan nu impact maken in het leven van deze ouderen én publicity genereren voor jouw bedrijf. Wij zouden het te gek vinden om met deze sessies door te kunnen gaan totdat de Corona beperkingen voor ouderen niet meer nodig zijn. Hierbij hebben we jouw hulp nodig! Maakt jouw bedrijf de Gouwe Ouwe Livestream Sessies mogelijk?

Kies jouw pakket
Een bedrijf kan kiezen uit 3 pakketten. De namen van de pakketten zijn niet van invloed op de muziek die de muzikanten spelen.

 • The Armstrong Package
  Breng samen met Louis Armstrong soul in het leven van eenzame ouderen. Maak een dag (1 sessie) mogelijk en geniet van de kracht van muziek!
  Kosten: € 200,- inclusief btw
 • The Beatles Package
  All you need is love: vooral in deze periode. Met dit pakket maakt jouw bedrijf een week (4 sessies) mogelijk.
  Kosten: € 750,- inclusief btw
 • The Presley Package
  The King of Rock ’n Roll! Met dit pakket maakt jouw bedrijf een maand (17 sessies) mogelijk. Wil jij je ook koning van maatschappelijk betrokken ondernemen voelen? Kies dan voor dit pakket!
  Kosten: € 3.000,- inclusief btw

Lage kosten voor jouw bedrijf
Stichting De Tijdmachine heeft een ANBI status. Door belastingaftrek (o.a. btw, vennootschapsbelasting) vallen de netto kosten voor je bedrijf 45% tot wel 60% lager uit. Je betaalt dus maar 40% (max. 55%) van de volledige kosten.

Vergroot je naamsbekendheid
Naast het plezier van de livemuziek gespeeld door onze professionele muzikanten geven we graag publicity aan je bedrijf, door je logo in beeld te brengen voorafgaand aan de sessie. Ook onze muzikanten geven aandacht aan je bedrijf en er wordt een tekst geplaatst met een link naar de bedrijfswebsite. Dit alles stemmen we graag met je af!  Ook andere ideeën zijn bespreekbaar.

Wil jij met jouw bedrijf ook iets voor een ander betekenen? Neem dan contact op met Tim Trooster via 0570 – 832880 of mail naar tim@stichtingdetijdmachine.nl.

Cijfers en statistieken
Tot slot nog wat cijfers op een rij (gemeten van 18 maart tot 12 mei):

 • 75.000 weergaven van 1 minuut
 • In totaal zijn de sessies  603.000 minuten bekeken
 • Er zijn 38.000 likes/deelacties of reacties op de sessies binnengekomen
 • 60% van de accounts die naar de sessies kijken is 65 jaar of ouder

 

MBO met jouw bedrijf: sponsor de Gouwe Ouwe Livestream Sessies

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Bartimeus Fonds
fondsen.org

Geluksmomenten

Bartiméus Fonds ambassadeur Marjolein van den Broek neemt je mee in haar leven. Marjolein is getrouwd en heeft twee kinderen. Vijf jaar geleden werd ze

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV