Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mango

Het gaat goed met Mango! Ze is een mooie en rustige poes en heel sociaal.

Ze komt nog niet op schoot zitten (inmiddels loopt ze wel over mij heen) maar zit graag naast ons op de bank en wil gewoon weten waar we mee bezig zijn. Ik mag haar ook steeds meer vasthouden, ze blijft dan heerlijk spinnen.

Ze eet en drinkt goed en heeft elke dag haar dolle momenten – haar favoriete speelgoed is een ‘bal’ van papier, daarmee kan ze bliksemsnel door het hele huis voetballen! We merken dat ze (vooral klassieke) muziek heel rustgevend vindt, ze gaat dan meteen ontspannen. Binnenkort gaat ze voor het eerst de tuin in – dat wordt misschien spannend, er is een andere kat die regelmatig in onze tuin komt en als Mango hem door het raam ziet, reageert ze vaak boos. We zullen haar dus even goed in de gaten houden als het zo ver is. 

Mango

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.