Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Luisterlezen voor elk wat wils

Of u van romans houdt of liever op de hoogte bent van actualiteiten. Voor jong en oud kan luisterlezen ontspannend en informatief zijn.

Een boek met de Daisyspeler, de krant via een app op de smartphone of het luisteren van een online podcast. Er zijn zoveel mogelijkheden en organisaties die luisterlezen aanbieden. We hebben voor u de mogelijkheden gebundeld, van tijdschriften en kranten tot aan mooie reisverhalen uit de reis top 10 van Passend Lezen.

Op het Visio kennisportaal vind u ook diverse artikelen over luisterlezen en de hulpmiddelen die daarbij gebruikt kunnen worden. Ook zijn een aantal ervaringsdeskundingen geïnterviewd. Ga naar hun leeservaringen en tips.

Passend Lezen

Naast een collectie van 40.000 fictieboeken beschikt Passend Lezen ook over 175  hoorcolleges (podcasts) en een groot aanbod aan luistertijdschriften en kranten. Alles ook te luisteren via een Daisyrom op de Daisyspeler. Onderaan dit artikel staat de reisverhalen top 10 van Passend Lezen.

Ga naar het overzicht van de hoorcolleges of het overzicht met tijdschriften en kranten.

ThuisBieb-app

De ThuisBieb-app is een cadeautje voor iedereen die thuis zit. In deze gratis app vindt u ruim 100 e-books. Voor jong en oud, leden én niet-leden. Vindt u 100 titels wat weinig? En spreken 28.000 e-books en ruim 4.200 luisterboeken u meer aan? Word dan lid van de bibliotheek in uw eigen regio.

Diverse bibliotheken in het land zijn weer geopend vanaf 11 mei 2020. Neem voor de actuele openingstijden contact op met de bibliotheek in uw regio.

Download de Thuisbieb-app in de App Store (iOS) of bij Google Play (Android).

Luisterlezen voor ouders/verzorgers op het Visio Kennisportaal

De nieuwsbrieven met informatie, tips & tricks voor ouders/verzorgers van kinderen zijn ook op het Visio Kennisportaal terug te vinden. De nieuwsbrief heeft een nieuwe naam gekregen namelijk: VisioKiddo.

Ga naar de nieuwsbrief over luisterlezen voor kinderen op het Kennisportaal.

Luisterlezen met de hele familie met Storytel family

Storytel is een commerciële aanbieder van luisterboeken in allerlei genres. U betaalt hiervoor maandelijks een bedrag tussen de 12 en 20 euro afhankelijk van het abonnement. Voordeel van de family abonnementen is dat u voor 1 prijs met partner en/of kinderen boeken kunt lezen. Story tel is een internationale app. Naast Nederlandstalige en Engelse boeken is er ook  een ruim aanbod van titels  in bijvoorbeeld Turks, Spaans of Arabisch.

Meer informatie over Storytel en de family-abonnementen.

Luisterlezen voor elk wat wils

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV