Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Live feed CETA-debat

Milieudefensie

Het is extreem spannend, komt CETA er wel of niet? Vandaag debatteert de Tweede Kamer over dit handelsverdrag. Hieronder volg je live het debat en het commentaar van twitteraars.

Stemt een meerderheid tegen het CETA-verdrag?

Krijgen we straks vlees op ons bord afkomstig van varkens die hun hele leven vast hebben gestaan. En kunnen Canadese bedrijven ons straks aanklagen als we de gaskraan dichtdraaien? Ja dat kan, als handelsverdrag CETA wordt goedgekeurd.

De politiek is verdeeld. In de video hieronder kun je live het debat in de Tweede Kamer volgen. Volgende week stemmen de partijen over CETA. Wil je ons helpen politici een laatste zetje in de juiste richting te geven? Ga dan naar wijstoppenceta.nl en stuur een politicus naar keuze een mail.

Wat vindt Twitter van CETA

Hieronder volg je live wat er op Twitter wordt gezegd rondom het debat. Refresh deze pagina af en toe zodat je de nieuw toegevoegde tweets kunt zien.

Live feed CETA-debat

Milieudefensie

Natuur, Milieu en Dieren
Nieuwe Looiersstraat 31, Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.