Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Light for the World dankt Versluis Optiek

Een woord van dank aan Versluis Optiek! De opticien uit Leerdam steunt al jaren Light for the World. Klanten kunnen voor 1 euro hun flacon met brilspray bij laten vullen. Het geld wat hiermee wordt opgehaald, wordt vervolgens gedoneerd aan Light for the World. Deze actie leverde de opticien in 2018 een bedrag op van 288 euro. Versluis Optiek besloot om het bedrag aan te vullen tot 400 euro!

Onze collega, Gerdi Hogendoorn heeft tijdens haar bezoek aan Versluis Optiek het bedrag in ontvangst genomen. Op de foto is te zien dat Cor Kentes de cheque overhandigd aan Gerdi. Onze dank gaat uit naar Versluis Optiek voor het opzetten van deze mooie actie. Met hun zaak helpen ze niet alleen mensen in Nederland goed te kunnen zien. Ze dragen er ook toe bij dat mensen in ontwikkelingslanden hun zicht weer terug krijgen door bijvoorbeeld een staaroperatie.

Wegens succes gaat Versluis Optiek ook dit jaar verder met deze actie. Woon je in de regio van Leerdam en draag je een bril? Vergeet dan niet bij hen je flacon met brilspray bij te vullen voor slechts 1 euro of een donatie te doen in het busje bij de kassa. Hiermee steun je Light for the World en help je onnodige blindheid te voorkomen.

Versluis Optiek heeft met deze actie de lokale krant Kontakt Leerdam behaald. Door hier te klikken kunt u het artikel te lezen.

Delen:

Light for the World dankt Versluis Optiek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV