Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Liefde is een dekentje delen

Ook al lijkt een winter met sneeuw en ijs er niet in te zitten, het is voor chimpansees zoals Fiffy en haar vrienden nog echt aan de frisse kant. Omdat ze toch wel erg graag buiten zijn, geven we ze oude, gebruikte dekens om zich warm te houden, nesten te bouwen en te schuilen voor de Nederlandse wisselvalligheid.

Deel een dekentje op Valentijn!
Vanwege Valentijnsdag vragen we onder het thema ‘liefde is… een dekentje delen’ gebruikte dekens een tweede leven te geven bij onze apen. Als u dekens wilt doneren kunt u de dekens even aanmelden op www.aap.nl/dekens zodat we weten waar we op kunnen rekenen. Alvast bedankt namens onze chimps!

Dankjewel!

Jouw gift betekent veel voor onze chimpansees die een verleden hebben als huisdier, jarenlang in een circus moesten optreden of zijn misbruikt als proefdier in laboratoria.

Liefde is een dekentje delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV