Landelijke Vrijwilligersdag 2020

programma_lvd_2020-1.jpg

Elk jaar besteden we tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag extra aandacht aan onze ruim 1600 vrijwilligers die zich elke dag weer inzetten voor onze doelgroep.

Ook dit jaar wordt deze dag weer georganiseerd, met dit jaar als (terugkerend) thema ‘Afstand Nabijheid’. De dag staat onder leiding van radio- en televisiepresentator Klaas Drupsteen en kent een afwisselend karakter. Het programma bestaat uit verhalen van ervaringsdeskundigen, toneel en muziek. Het thema zal zich dit jaar ook richten op de andere kant van delicten en detentie. Want hoeveel afstand neem je van de situatie en de dader, wanneer je dochter om het leven is gebracht door haar ex-vriend? En welke mensen uit de omgeving van een gedetineerden krijgen allemaal te maken met een detentie? Deze en meer onderwerpen komen tijdens de Vrijwilligersdag uitgebreid aan bod.     

Vanaf 10.00 uur zijn onze vrijwilligers welkom in De Schakel te Nijkerk. Tevens vindt de bekendmaking van de Vrijwilliger van het Jaar plaats. 

Aanmelden

Aanmelden kan wanneer je vrijwilliger bent bij Exodus. Dat kan tot en met 1 maart 2020 via 071 516 19 50, per mail naar info@exodus.nl of middels een brief naar Morssingel 5, 2312 AZ Leiden. Vermeld hierbij de Landelijke Vrijwilligersdag 2020, je vrijwilligersgroep of regio waar je werkzaam bent en eventuele dieetwensen.
(Digitale aanmeldingen ontvangen een bevestiging per mail. Aanmeldingen via telefoon/post krijgen een mondelinge bevestiging.)

GEZOCHT: Vrijwilliger van het Jaar

Tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag vindt ook de bekendmaking plaats van de Vrijwilliger van het Jaar. Ken je een vrijwilliger die deze prijs verdient door zijn of haar bijzondere inzet? Draag hem of haar dan voor als Vrijwilliger van het Jaar!

Deze dag is speciaal voor Exodus vrijwilligers. Het is helaas niet mogelijk om introducés mee te nemen.


afbeelding: programma Landelijke Vrijwilligersdag 2020
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN