Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Landelijke Vrijwilligersdag 2019

Ben je vrijwilliger bij Exodus en lijkt het je leuk andere vrijwilligers te ontmoeten, heerlijk met elkaar te lunchen én te genieten van een muzikale en leerzame dag? Bekijk hier het programma en meld je aan voor de Landelijke Vrijwilligersdag 2019.

Aanmelden kan tot en met 20 oktober 2019

Stuur een e-mail naar info@exodus.nl onder vermelding van je vrijwilligrsgroep of regio waar je werkzaam bent en eventuele dieetwensen. Of stuur een brief naar Morssingel 5, 2312 AZ Leiden. Telefonisch aanmelden kan ook via 071-5161950. 

De locatie is goed per trein te bereiken en ligt op slechts 5 minuten lopen van station Nijkerk. Dit station is met een directe trein te bereiken vanaf station Amersfoort, Utrecht en Zwolle (2x per uur).

Tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag vindt ook de bekendmaking plaats van de Vrijwilliger van het Jaar. Ken je een vrijwilliger die deze prijs verdient door zijn of haar bijzondere inzet? Draag hem of haar dan voor als Vrijwilliger van het Jaar! Stuur hiervoor een e-mail of brief naar bovenstaand adres, samen met je motivatie waarom juist die vrijwilliger het verdient om Vrijwilliger van het Jaar te worden. 

NB. Deze dag is speciaal voor alle Exodus vrijwilligers. Het is helaas niet mogelijk om introducés mee te nemen of als externe geïnteresseerde te komen.

Landelijke Vrijwilligersdag 2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Natuur, Milieu en Dieren
fondsen.org

Vlees is de hete aardappel

Veel dieren-, milieu- en gezondheidsorganisaties zaten vorige week vol verwachting klaar. Er waren al persberichten geschreven die juichend spraken over een doorbraak in Europa. Daar

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV