Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laatste workshopronde Zo binnen zo buiten

Van donderdag 15 augustus t/m zondag 1 september is de laatste workshopronde van Zo Binnen Zo Buiten. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen in de tuin van het Centraal Museum zelf aan de slag met diverse materialen. In de stijl van Jessica Stockholder maken ze hun eigen kunstwerk. 

Voor het kunstwerk naast Café Centraal ontwikkelden studenten van de HKU drie verschillende workshops. De studenten bekijken samen met de kinderen de tentoonstelling Stuff Matters van Jessica Stockholder. Uit de tentoonstelling halen de kinderen inspiratie om vervolgens in de museumtuin zelf aan de slag te gaan met een eigen kunstwerk.

De laatste workshopronde gaat 15 augustus van start en loopt tot en met zondag 1 september. Het paviljoen is open van 12.00 – 17.00 uur. De workshops starten om 13.00 en 15.00 uur. Er zijn 15 plekken per workshop. Aanmelden wordt aanbevolen. Bij slecht weer en bij temperaturen boven de 30 graden gaat de workshop niet door. Wel kun je, met de familieroute-tas, naar de tentoonstelling Jessica Stockholder: Stuff Matters.

Laatste workshopronde Zo binnen zo buiten

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV