Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat Ben extra kerstkaartjes versturen

Voor het derde jaar op rij laat telecomprovider Ben zijn klanten kerstkaarten versturen naar mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. We zijn er trots op dat de Zonnebloem al vanaf het begin hieraan mee doet. Want dankzij deze actie ontvingen vorig jaar maar liefst 4.000 mensen één of meerdere kerstkaarten in de bus. Kaarten met warme groeten, van Ben-klanten naar de ontvanger.

De Zonnebloem doet ook dit jaar weer mee met deze sympathieke actie van Ben. Veel van onze deelnemers kunnen wel een extra attentie gebruiken in de decembermaand. Daarom roepen we met name onze vrijwilligers op om deelnemers op te geven waarvan zij denken dat ze een extra kaartje in de bus wel kunnen waarderen. Want juist de kleine momenten zijn zo belangrijk, zo vertellen ook de mensen die vorig jaar kaartjes ontvangen hebben:

Reactie van Björn:

“Hallo, ik heb 17 kaarten gehad. Ik kan niet iedereen persoonlijk bedanken maar ben gewoon echt emotioneel. Dit raakt mij zo in mijn hart, heb het zo moeilijk gehad en soms nog maar dit doet mij weer geloven in de goedheid en liefde van de mens. Ik was die even kwijt maar dit geeft me moed. En alle liefde en een dikke kus naar diegene die me heeft opgegeven!”

Reactie van Marjolein:

“Hierbij wil ik graag de mensen bedanken die de moeite hebben genomen om mij een kerstkaartje te sturen met een persoonlijke boodschap. Er vielen maar liefst 9 kaartjes op mijn deurmat, met mooie en leuke foto’s en lieve teksten. Ik kon merken dat dat met aandacht gedaan is. Het betekent voor mij heel veel om dit te hebben mogen ontvangen. Wegens een chronische ziekte is het fysiek voor mij moeilijk om vriendschappen te onderhouden. Dus die heb ik dan ook bijna niet. Dat is pijnlijk als ik er bij stil sta, dus dat doe ik dan ook vaak maar liever niet. Maar in de donkere dagen van het jaar, met alle feestelijkheden van december, wordt de realiteit soms pijnlijk duidelijk. Het was dan ook een grote drempel om te zeggen: ik ben eenzaam. Ik wil alle verzenders heel erg bedanken voor de moeite die ze genomen hebben om mij een glimlach op mijn gezicht te brengen. Ik wens hen ook allemaal hele fijne feestdagen en een mooi 2019 toe.” 

Reactie van Nicole:

Wat mooi en bijzonder om zomaar in eens 19 Kerstkaarten te mogen ontvangen van lieve onbekende mensen. Dit heeft mij echt geraakt en geeft mij extra kracht om door te blijven vechten! Ik wil daarom iedereen heel hartelijk bedanken voor hun lieve kaart en wensen en uiteraard degene die mij hiervoor heeft opgegeven. Ik wens jullie ook hele fijne kerstdagen toe en een bijzonder 2019.”

Reactie van mevr. Dales:

“Lieve mensen, Hartelijk dank voor jullie prachtige kerstwensen, die uit het hart geschreven zijn. Weet dat jullie wensen mij enorm blij maken en van grote steun zijn in deze moeilijke tijd. Ik ben nog steeds volledig overdonderd door het grote aantal kaarten en de mooie persoonlijke wensen. Ik ga er van uit dat jullie hele mooie en fijne Kerstdagen hebben gehad en wens jullie een voorspoedig, gezond en liefdevol 2019! May all your dreams come true!”

PostNL sponsort de verzending en zorgt voor de gratis aflevering van de kaarten. Ben zal na het versturen van het kaartje de gegevens onmiddellijk verwijderen. Wil je meer weten of er voor zorgen dat iemand namens een Ben-klant een kaartje krijgt? Laat dan de gegevens achter via de website van Ben.

Laat Ben extra kerstkaartjes versturen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV