Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laad je OV-chipkaart op bij de Spar op Het Westerhonk!

Jessica stelde deze vraag in een e-mail naar alle woningen. Wauw, daar kwamen veel reacties op. Want 38 cliënten gebruiken een OV-chipkaart en dan zijn hun ouders en verwanten, medewerkers, vrijwilligers, buurtbewoners en bezoekers nog niet meegerekend! De Cliëntenraad en de regiodirecteur waren blij met dit resultaat. Dus vanaf nu is het zover: je kunt jouw kaart voortaan opladen bij de Spar. De Spar is open op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Na een jaar bekijken we of er veel gebruik wordt gemaakt van dit oplaadpunt. Dus help je mee en ga naar de Spar! Lekker dichtbij huis of werk bij ’s Heeren Loo en wie weet mag het oplaadpunt dan blijven.

Laad je OV-chipkaart op bij de Spar op Het Westerhonk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV