Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Korte film ‘Jouw club voor iedereen’ in première

‘Jouw club voor iedereen. Korte film over hoe voetbal mensen in ons land verbindt’ is in première gegaan. Samen met de KNVB maakten we de film voor De Nationale Voetbaldag op 12 juni. Het laat zien hoe voetbal mensen in ons land verbindt.

De eerste editie van De Nationale Voetbaldag vindt plaats op 12 juni. Meer dan vijfhonderd clubs uit het hele land doen mee aan de dag die in het teken staat van sportieve activiteiten en ontmoeting. Voetbalclubs laten zien wie ze zijn door een activiteit te organiseren voor iedereen uit de buurt. Leden en niet-leden en coronaproof. 

Amateurvoetballers aan het woord

In de film vertellen amateurvoetballers over wat de vereniging voor hen betekent. De persoonlijke verhalen maken duidelijk dat voetbalclubs meer zijn dan een plek waar mensen komen om te voetballen. Ze brengen niet alleen generaties bij elkaar, maar ook mensen van verschillende achtergronden. Daarnaast zijn ze de motor voor activiteiten in de buurt. Zo dient vereniging AVV Sloterdijk als thuishonk voor buurtbewoners, statushouders en ongedocumenteerden die willen voetballen en op die manier dichterbij de maatschappij komen te staan.  

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van het Oranje Fonds:

https://www.oranjefonds.nl/nieuws/korte-film-jouw-club-voor-iedereen-premiere

Korte film ‘Jouw club voor iedereen’ in première

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV