Meer weten? informatie@fondsen.org

Vandaag start de Kinderpostzegelactie. Was u niet thuis toen er bij u werd aangebeld? Geen nood. Via het kind-gemist-briefje in uw brievenbus kunt u alsnog een bestelling plaatsen.

Het is natuurlijk leuk voor de jongen of het meisje dat aan uw deur was, als de opbrengst van uw bestelling wordt opgeteld bij het opgehaalde bedrag van zijn of haar school!

Kind-gemist-briefje
Op het kind-gemist-briefje vindt u daarom de naam en locatie van de school en in welke groep deze leerling zit. Via de speciale kind-gemist-pagina kunt u deze gegevens invullen en vervolgens uw bestelling online plaatsen.

Worden het de Fabeltjeskrant-postzegels of een ander leuk product, zoals het theepakket of de draagtas met een tekst van Pippi Langkous?

Een goed thuis
Ruim 160.000 kinderen gaan dit jaar tijdens de Kinderpostzegelactie langs de deuren. Mede dankzij uw bestelling helpen wij 400.000 kinderen aan een goed thuis. Zoals Suzy, een van onze kindambassadeurs. Nadat zij al veel heeft meegemaakt, woont ze nu in een pleeggezin dankzij de inzet van vele schoolkinderen. Ze heeft een eigen kamer en kan daar samen wonen met haar zusje.

Naast een goed thuis vinden wij ook vrolijkheid, gelijke kansen en onderwijs belangrijk voor ieder kind. Bekijk de verhalen van Frezgi & Johannes, Peggy en Khadji om te zien wat wij voor hen hebben betekend.

Zoeken in berichten:

Categorieen

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633