Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Jurjen heeft een klein hartje

Jurjen is een lieve zachtaardige reus, met klein hartje. Nieuwe dingen vindt hij best wel spannend, maar na een tijdje, als blijkt dat het toch niet zo eng is als hij dacht, verandert hij in een blij ei. Hij is dan blij met de aandacht, met de kriebels en geeft lieve kopjes.

Jurjen liep al twee jaar door de buurt en hij had een rood halsbandje om. Iedereen vermoedde dan ook dat hij gewoon een huisje had. Maar op een gegeven moment wilde hij bij mensen naar binnen en hij wilde echt niet meer weg. De mensen hebben navraag gedaan in de buurt en hem toen drie dagen binnengehouden. Ze hebben de site van Amivedi elke dag uitgekamd, om te kijken of ‘ie als vermist stond opgegeven. Maar toen ze na drie dagen geen enkel spoor van een zoekend baasje zagen hebben ze ons gebeld.

Jurjen zou niezen en had een mottige vacht. Hij bleek last te hebben van vlooien en krabte zich open. Maar gelukkig had hij geen niesziekte. We hebben Jurjen een kuurtje gegeven, want hij heeft last van een vlooienallergie. Dat betekent dat hij, ook al bij 1 vlo, enorme jeuk krijgt. Hij moet dus regelmatig worden ontvlooid.

Deze kater was ongecastreerd en is vrij groot. Hij vindt het bij ons helemaal niet leuk. Kijk, hij zocht wel een huisje, maar niet een hokje. Dat was nou ook weer niet de bedoeling. We gaan snel een huisje zoeken, hoor jongen. Een huisje waar je heel veel liefde krijgt en fijn mag struinen. Hij wil namelijk graag een tuin.

Wilt u kennismaken met Jurjen? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

Fotografie © Laura Wintermans

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS JURJEN HELPEN!

Jurjen heeft een klein hartje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.