Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Joost Wijnhoud nieuwe directeur Epilepsiefonds

1 april 2020

Op 1 april is Joost Wijnhoud gestart als directeur van het Epilepsiefonds. Joost Wijnhoud volgt Martin Boer op die na 18 jaar dienst afscheid neemt en met pensioen gaat.

Wijnhoud heeft de nodige ervaring in de non profit sector en het werken voor goede doelen. Zo werkte hij in het verleden onder andere als directeur bij stichting Spieren voor Spieren. “Ik kijk ernaar uit om te starten, al is het een hele bijzondere tijd om te beginnen. Onlangs is het Epilepsiefonds samengegaan met de Epilepsie Vereniging Nederland en Stichting ZIE. Het Epilepsiefonds wordt hét loket voor iedereen die met epilepsie te maken heeft. De organisatie zet zich nu naast wetenschappelijk onderzoek ook in voor het behartigen van de belangen van alle mensen met epilepsie. Ik ben blij dat ik een bijdrage kan gaan leveren voor deze mooie organisatie in deze nieuwe organisatiestructuur en kijk ernaar uit om een duidelijke richting voor de toekomst te gaan uitzetten.”

De samenwerking met de EVN kwam mede tot stand dankzij de inspanningen van Martin Boer. “Ik ben er trots op dat ik eraan bij heb kunnen dragen om alle partijen bij elkaar te brengen in mijn laatste jaar als directeur. Daarnaast kijk ik met plezier terug op mijn tijd bij het Epilepsiefonds en wens ik Joost veel succes bij deze mooie organisatie.”

Joost Wijnhoud nieuwe directeur Epilepsiefonds

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV