Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

JINC Utrecht doet mee aan Stadsnetwerk Taal- en Huiswerk

jINC

Via Stadsnetwerk Taal- en Huiswerk worden leerlingen van de basisschool en het vmbo gekoppeld aan vrijwilligers, die hen helpen bij de voortgang van hun schoolwerk en meedenken over de problemen waar de jongeren tegenaan lopen. En omdat JINC veel ervaring heeft in het bij elkaar brengen van die twee partijen, konden we ons echt nuttig maken.

Wat we doen? We zorgen ervoor dat er voldoende vrijwilligers beschikbaar komen én bereiden hen inhoudelijk voor de klus. Tijdens de training die we met Stadsnetwerk Taal- en Huiswerk hebben ontwikkeld, komen onderwerpen aan bod als coaching, interculturele communicatie en hoe je als volwassene aansluiting kunt vinden bij de belevingswereld van jongeren. Gelukkig hebben de JINC’ers hier genoeg kaas van gegeten!

Inmiddels hebben we onze eerste partners benaderd, met positieve reacties als gevolg. Het is duidelijk dat deze bedrijven, net als wijzelf, staan te trappelen om weer aan de slag te gaan met een project. Heerlijk om de handen weer uit de mouwen te steken en ‘onze’ leerlingen heel concreet te kunnen helpen en ondersteunen!

We kunnen echter nog goed mensen gebruiken. Dus woon je (in de buurt van) Utrecht en heb je interesse om als vrijwilliger deel te nemen aan dit project? Stuur dan een mail naar utrecht@jinc.nl

JINC Utrecht doet mee aan Stadsnetwerk Taal- en Huiswerk

jINC

Maatschappij
Derkinderenstraat 106, Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV