JINC Flevoland viert 5-jarig bestaan

Flevoland-1-875x510.jpg

Het was dubbel feest, gisteren bij JINC Flevoland. Niet alleen vierden we ons 5-jarig jubileum in deze regio, ook stonden we erbij stil dat we er 10.000 leerlingen hebben bereikt!

Dat deden we uiteraard samen met de mensen die ons werk mogelijk maken: vrijwilligers, docenten en vertegenwoordigers van bedrijven. Om hen nog eens extra in het zonnetje zetten, reikten we een aantal heuse JINC-awards uit.

De winnaar van de ‘Rots in de branding’-Award, Stefan Moorman van Tomingroep.

De winnaars

Zo ging Leonie de Jong van PON er vandoor met de ‘Bloed, zweet en big-smile’-award voor Beste Sollicitatietrainer. Tomingroep kreeg de ‘Rots in de branding’-onderscheiding voor Beste Bliksemstage, KFC Lelystad mocht naar huis met de ‘Niet lullen maar poetsen’-award; een prijs voor het bedrijf dat na de eerste kennismaking het snelst partner werd.

In de categorie Beste Kruiwagen, een netwerkprijs, won het Flevoziekenhuis en Scholengemeenschap Lelysgtad ontving de ‘School die het beste zijn huiswerk doet’-award.

Natuurlijk zijn we niet alleen deze vijf winnaars dankbaar, maar ál onze partners en de 350 vrijwilligers die zich voor ons inzetten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jongeren uit wijken met sociaaleconomische achterstand een eerlijke start krijgen op de arbeidsmarkt!

Zien hoe dat werkt? Bekijk dan dit filmpje, dat onze partner De Clipjesfabriek voor ons maakte.

Natuurlijk kan jij ook samen met je bedrijf in actie komen tegen kansenongelijkheid in Flevoland. Lees hier hoe het werkt! 

Het bericht JINC Flevoland viert 5-jarig bestaan verscheen eerst op JINC.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN