Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

JINC en Pathé sluiten landelijk partnerschap

Twee deelnemers aan een Bliksemstage bij Pathé krijgen uitleg over het werk achter de counter.

Wat zijn we trots: we mogen nu ook Pathé tot onze landelijke partners rekenen! Dankzij de steun van deze grote bioscoopketen kunnen we de komende jaren vele duizenden jongeren uit wijken met sociaaleconomische achterstand extra bereiken.

We vierden de aftrap van het partnerschap afgelopen vrijdagochtend in Rotterdam, toen 8 jongeren van het Montfort College op Bliksemstage mochten bij Pathé Schouwburgplein. In drie uur tijd ontdekten de leerlingen hoeveel verschillende banen er wel bestaan voor en achter de schermen van een bioscoop.

Als Pathé vinden we dat we, naast het bieden van een ontspannen uitje, ook een maatschappelijke taak hebben in de steden.

Deirdre Steeman, operations coördinator Pathé

De deelnemers reageerden enthousiast: ,,Ik vond het heel erg leuk dat de mensen super aardig waren”, meldde een leerling. ,,Ze waren zo aardig dat we ook drinken mochten. Het lijkt mij het leukst om de films in de computer te zetten. Bij de popcorn werken lijkt me lastig, want daar krijg je steeds trek van.”

Werknemers van de toekomst

Deirdre Steeman, operations coördinator bij Pathé, is blij dat het partnerschap tussen haar bedrijf en JINC van start is gegaan. ,,Onze bioscopen zijn te vinden in heel Nederland. Mede daarom vinden we als Pathé dat we, naast het bieden van een ontspannen uitje, ook een maatschappelijke taak hebben in de steden. Zo zijn onze medewerkers  een weerspiegeling van onze maatschappij, en we vinden het belangrijk dat kinderen, bijvoorbeeld door de stages in samenwerking met JINC, in aanraking komen met ons bedrijf, de werkzaamheden en medewerkers. Wellicht zijn deze kinderen namelijk onze werknemers van de toekomst!”

Het bericht JINC en Pathé sluiten landelijk partnerschap verscheen eerst op JINC.

JINC en Pathé sluiten landelijk partnerschap

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV