Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Jacob: “Ik vind het belangrijk om vluchtelingen in de regio te helpen”

Jacob Kiewiet organiseert sinds 2004 de collecte in het Gelderse Klarenbeek. “Ik ben er weinig tijd aan kwijt, maar kan op deze manier wel echt iets betekenen voor mensen in nood”, vertelt hij. Lees hieronder zijn verhaal.

“Sinds 2004 organiseer ik nu de collecte in Klaverbeek. Ik ben ooit benaderd met de vraag of ik mee wilde helpen. Op dat moment kende ik ZOA nog niet, maar eigenlijk was ik meteen enthousiast. Voornamelijk het feit dat de hulp in de regio plaatsvindt sprak me aan.”

“Ik vind het sterk dat er ter plekke samen met de mensen gewerkt wordt aan een oplossing. Ook vind ik het belangrijk om vluchtelingen te helpen. Dat ik dat door de collecte op een actieve manier kan doen geeft veel voldoening.”

“Wat ik leuk vind aan de collecte is het organiseren en het contact met mensen. Het levert vaak leuke gesprekken op aan de deur. Je kunt mensen echt enthousiasmeren! Daarnaast is het heel motiverend om heel concreet resultaat van je inspanning te zien. Dat geeft me elke keer weer veel energie.”

Jacob: “Ik vind het belangrijk om vluchtelingen in de regio te helpen”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.