Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Inclusieve posters over corona

In Cambodja zijn er posters rondom het coronavirus ontwikkeld voor mensen met verschillende beperkingen. Light for the World heeft samengewerkt met het Ministerie van Sociale Zaken, Veteranen en Jeugdrevalidatie uit Cambodja, de Cambodjaanse Organisatie voor Mensen met een Handicap (CDPO) en de organisatie Humanity and Inclusion uit Cambodja. Samen zijn we sterker!

Verschillende berichten

De verschillende posters zijn ontwikkeld om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De posters zijn gedeeld in het netwerk van het Ministerie van Sociale Zaken, Veteranen en Jeugdrevalidatie, de Cambodjaanse Organisatie voor Mensen met een Handicap en Light for the World Cambodja. Het is zowel online als gedrukt gedeeld. Een van de posters legt uit hoe het coronavirus kan worden bestreden. Deze informatie is speciaal gericht op mensen met een handicap. De andere vier posters bevatten korte berichten over toegankelijke informatie die nodig is om mensen met verschillende beperkingen te betrekken bij de maatregelen. Deze kunnen worden gedeeld via sociale media. Samen zorgen we ervoor dat mensen met een handicap bij de coronamaatregelen worden betrokken!

Bekijk de posters

Klik op de links hieronder en bekijk de Engelstalige posters!

Steun mensen met een handicap

Als informatie voorhanden is, is deze meestal niet toegankelijk voor mensen met een handicap. Juist nu is het zo belangrijk dat iedereen zich bewust is van de noodzaak afstand te houden en zich aan hygiëne regels te houden. Wij pleiten bij overheden om communicatie inclusief te maken voor mensen met een handicap. Wij begrijpen dat er in deze periode veel op u afkomt. Mocht u in de gelegenheid zijn, wilt u ons werk dan juist nu steunen? Dat kan door uw gebed en met een financiële bijdrage. Met uw steun kunnen we werken aan coronamaatregelen in Azië en Afrika, waarbij mensen met een handicap niet worden vergeten.

Inclusieve posters over corona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV