Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

“Ieder kind heeft recht op een kinderfeestje”

Een leuke dag met een patatje en gezelligheid met je beste vriendjes en vriendinnetjes. Misschien was het voor jou vroeger of is het voor je kind nu vanzelfsprekend. Helaas hebben niet alle kindjes een feestje als ze jarig zijn. Dat is precies waarom Finn’s eten en drinken sponsor is van de Quiet Drechtsteden. “Ik ben zelf ook ouder en weet welk gevoel het geeft wanneer je kind blij is”, vertelt eigenaar Regard Reuser, “De dankbaarheid van de members is overweldigend!”

“We zijn sponsor geworden omdat elk kind recht heeft op een kinderfeestje. Het is schrijnend te horen dat dit bij sommige mensen niet lukt”, legt Reuser uit. Voor de Quiet members is een bijdrage zoals een kinderfeestje van grote waarde. “Heel erg bedankt lieve mensen! Mede door jullie heeft mijn zoontje ontzettend genoten van zijn kinderfeestje die hij bij jullie mocht vieren!”, liet een van de members achter als reactie. 

Niet alleen geven ze kinderfeestjes, members kunnen er ook terecht voor een lekkere lunch. “Iedereen heeft recht op een middag uit met lekker eten. Zeker mensen die het al zo lastig hebben.” En dat wordt door members ondertekend: “Het was geweldig en erg fijn zeker voor mensen die het niet zo breed hebben!” 

Naast de mensen blij maken steunt Reuser een organisatie als de Quiet Drechtsteden graag: “In Dordrecht is veel armoede en vaak wordt dit niet gezien. Goed dat het nu ‘bekender’ wordt. Hopelijk spoort het mensen aan om hier eens bij stil te staan en mogelijk te doneren/mee te doen.”

Het bericht “Ieder kind heeft recht op een kinderfeestje” verscheen eerst op Quiet.

“Ieder kind heeft recht op een kinderfeestje”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Natuur, Milieu en Dieren
fondsen.org

Vlees is de hete aardappel

Veel dieren-, milieu- en gezondheidsorganisaties zaten vorige week vol verwachting klaar. Er waren al persberichten geschreven die juichend spraken over een doorbraak in Europa. Daar

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.