Meer weten? informatie@fondsen.org

Hoera! Donald Pols met stip op 47 in Trouw Duurzame 100

Wij zijn trots op onze eigen ‘klimaatoptimist’ en directeur Donald Pols. Na 6 jaar afwezigheid staat hij weer in de Trouw Duurzame 100. Op plek 47, net boven Jesse Klaver. Dat hij op deze plek staat betekent dat we invloed hebben. En dat onze campagnes ertoe doen.

Waarom staat Donald eigenlijk in de Trouw Duurzame 100?

  • Hij heeft eerlijk omschakelen op de kaart gezet.
  • Hij zit aan de onderhandeltafel voor het Klimaatakkoord en beslist dus mee.
  • Als directeur van Milieudefensie is hij verantwoordelijk voor de klimaatzaak tegen Shell.

Onze klimaatzaak tegen Shell wint aan kracht

Urgenda heeft het hoger beroep van hun klimaatzaak gewonnen.  Dit vergroot de kansen op succes in ónze klimaatzaak tegen Shell. die wij samen met 13.000 Nederlanders aanspannen. Wil jij ook dat vervuilende bedrijven als Shell zich aan het Parijsakkoord en mensenrechtenverdragen houden? Zorg dan dat je erbij bent als wij geschiedenis schrijven!

Meld je  aan als mede-eiser!

Wij willen een eerlijk klimaatakkoord

Donald Pols heeft het begrip eerlijk omschakelen op de politieke agenda gezet. Nu heeft iedereen het erover. Bij de onderhandelingen over het klimaatakkoord pleit hij voor een eerlijk akkoord. Want de grote vraag is: wie gaat alle groene maatregelen uit het klimaatakkoord betalen?

10 grote Nederlandse bedrijven zorgen voor 30% van onze CO2-uitstoot. Die bedrijven zouden dus ook moeten bijdragen aan de oplossing. Logisch toch? We moeten het samen doen. Milieudefensie wil voorkomen dat de rekening straks alleen bij gewone mensen wordt neergelegd. 

Wil je meer weten?

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633