Hier zijn de Amsterdamse genomineerden voor een JINC Award!

Het schooljaar is bijna ten einde: leerlingen en leraren mogen gaan uitrusten, net als de vrijwilligers uit het bedrijfsleven die voor JINC actief zijn geweest. Maar eerst moeten er nog prijzen worden uitgedeeld! Dus rapapapapa, hier zijn de genomineerden voor de Amsterdamse JINC Awards 2018.

Wie gaat er naar huis met de prijs voor Coach van het Jaar? Welke Amsterdamse instelling of onderneming mag zich Bedrijf van het Jaar noemen? En wie oh wie krijgt de felbegeerde Student Choice Award? De spanning zal om te snijden zijn, als donderdag 5 juli in het DeLaMar Theater de JINC Awards worden uitgereikt aan scholen, professionals en bedrijven die zich het hardst hebben ingezet voor JINC.

Over de winnaars kunnen we nog niets verklappen, maar we kunnen wel onthullen wie dit jaar genomineerd zijn voor onze zes prijzen. Dus daar gaan we!

Coach van het Jaar
Roy van Brink (zzp’er)
Stan Lenssen (zzp’er)
Nick Schoemaker en Ruud van Hout (Rabobank)
Jenny Nieuwenhuijze (De Nederlandsche Bank)
Symone Schenkers (KLM)

Bedrijf van het Jaar
Şerifoğlu
IBM
Mazars
Bellevue
Timmerwerkplaats 5 Prinsen

Vrijwilliger van het Jaar
Jolanda Kroes (Nestlé)
Erika Pape (zzp’er)
Emmie van der Zalm (ABN AMRO)
Desmond Rozenberg (Deloitte)
Gene Hewitt (Accenture)

School van het Jaar
Mediacollega
SG Reigersbos
Louis Bouwmeesterschool
Narcis Quirido
Wellantcollege Linnaeus

Bazenduo van het jaar
SG Reigersbos en Nestlé
Samenspel en Tesla
JP Coenschool en Octas
Elout en Transavi)
Calandlyceum en Van Gogh Museum

Student Choice Award

De Bliksemstage bij Aristo
De Taaltrips bij Albert Heijn
Carrière Coach Dora Mural van Hotel Casa

Ben jij als vrijwilliger betrokken bij JINC en wil je op 5 juli graag aanwezig zijn bij deze Awardshow? Meld je dan aan, want er zijn nog een paar plekken over! De inloop begint om 15.30 uur, de awardshow zelf duurt van 16.00 tot 17.15 uur. Aansluitend vindt een borrel plaats.

De leerlingen voor wie we ons inzetten, zijn overigens bij de organisatie betrokken. Tijdens een Bliksemstage bij de Amsterdamse smid Casper Prager maakten leerlingen van het Kolom Praktijkcollege de beeldjes die tijdens de show worden uitgereikt. Leerlingen van het ROC Hospitality gaan helpen bij de garderobe en de bediening, en het Mediacollege maakt een aantal vlogs. Dansschool Dance Motion uit Amsterdam Zuidoost verzorgt de openingsact. Alle reden om deze awardshow niet te missen, dus!

Het bericht Hier zijn de Amsterdamse genomineerden voor een JINC Award! verscheen eerst op JINC.

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633