Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Herstelwerkzaamheden wandelpad langs het Spui

Natuurmonumenten

De zware stormen van vorig jaar en begin dit jaar, zorgden voor beschadiging aan het wandelpad dat langs het Spui loopt. Vegetatie kreeg nauwelijks kans om zich te hechten in het kokosdoek. Dit doek is in 2019 aangebracht tijdens het natuurherstel en de recreatieve impuls van de Korendijkse Slikken en is bedoeld om de afkalving van de kade tegen te gaan.

Vanaf 1 augustus wordt de schade aan het pad hersteld en wordt ook het pad naar de kijkterp verbeterd. Dit betekent dat het wandelpad vanaf deze datum beperkt toegankelijk is. Bezoekers in het gebied worden via bordjes gewezen op de werkzaamheden en waar wel en niet gewandeld kan worden. Volg tijdens je wandeling de aanwijzingen op van de aannemer. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken.

Dit bericht is afkomstig van de website van Natuurmonumenten:

https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/korendijkse-slikken/nieuws/herstelwerkzaamheden-wandelpad-langs-het-spui

Herstelwerkzaamheden wandelpad langs het Spui

Natuurmonumenten

Natuur, Milieu en Dieren
Schaep en Burgh, Noordereinde 60, 1243 JJ, 's-Graveland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV