Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Help kinderen veilig te vluchten

Duizenden kinderen die hun eigen land moeten ontvluchten. Dat is om verdrietig van te worden. Op hun lange reis komen ze veel bedreigingen tegen. Er is gebrek aan voedsel, drinkwater en onderdak en de kans op uitbuiting is groot.

Red een Kind wil gevluchte kinderen en hun ouders helpen, het liefst zo vroeg mogelijk op hun reis. Op de grens van Macedonië en Griekenland deelt een lokale organisatie vanaf dagelijks voedsel- en hygiëne-pakketten uit aan de gezinnen onder de vluchtelingen. Elk pakket is voldoende voor vijf personen. Samen met het Christelijk Noodhulpcluster* ondersteunen we de komende maanden deze en andere initiatieven.

Dat kan alleen met uw gift. Uw bijdrage is heel hard nodig om van start te kunnen gaan. Doneer hier of maak uw gift over naar giro 132 (IBAN NL80INGB0000000132) o.v.v. ‘Veilig vluchten’. Via de website houden we u op de hoogte van de besteding van het geld. Hartelijk dank voor uw bewogenheid!

Download hier de collectepresentatie.


Help kinderen veilig te vluchten

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV