Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Heel erg bedankt voor je steun in 2018!

Milieudefensie is mensenwerk. Wij zijn trots op 2018. Want samen hebben we weer veel voor elkaar gekregen. En dat delen we graag met je. Daarom hebben we een filmpje gemaakt.

Ontzettend bedankt voor je steun in 2018!

De gezichten achter het succes van Milieudefensie

Heel veel mensen hebben weer met ons meegedaan dit jaar. Een paar van onze helden:

 • Bijvoorbeeld Froukje, die een ansichtkaart stuurde naar haar bank om ze te vragen niet langer te investeren in palmolie. Gelukkig mogen er geen nieuwe plantages bijkomen in Indonesië en investeert Aegon niet langer in palmolie.
  Haar wens voor 2019? Dat álle banken zich terugtrekken uit foute palmoliebedrijven.
 • En Maria, die mede-eiser is in onze klimaatzaak tegen Shell. Maria wil dat een rechter ervoor zorgt dat Shell zich aan het klimaatakkoord houdt.
  Haar wens voor 2019? Dat iedereen zich aanmeldt als mede-eiser en dat we zo samen klimaatverandering stoppen.
 • Of Maarten, één van onze 300 luchtwachters, die door heel Nederland actief zijn. Hij houdt in de gaten of de gemeente Amsterdam wel genoeg doet om de luchtkwaliteit te verbeteren.
  Zijn wens voor 2019? Dat er meer schoon verkeer komt en meer ruimte in de stad. Dat is goed voor onze gezondheid en voor het klimaat!
 • Of neem nou Cor, die tijdens ons klimaatfestival lid is geworden. Hij maakt zich zorgen over het klimaat en wil er wat aan doen.
  Zijn wens voor 2019? Dat nog meer mensen in actie komen voor een duurzame toekomst. Want alle steun is heel hard nodig!

Wat is jouw wens voor 2019?

Heel erg bedankt voor je steun in 2018!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.