Hartverwarmende acties van bedrijven in tijden van coronavirus

Rode-Kruis-bus-voor-magazijn

Het is hartverwarmend om te zien dat er zoveel mensen in actie komen om elkaar te helpen in de strijd tegen het coronavirus. Ook veel bedrijven komen met mooie initiatieven. Daar zijn we erg dankbaar voor. Dankzij hun steun aan het Rode Kruis kunnen wij nog meer mensen helpen in deze moeilijke tijd. Hieronder lichten we een aantal acties uit.

Video-oproep van Ronald Koeman en Gillette

In een Facebook- en Instagram video roept Ronald Koeman op om alle richtlijnen rond het coronavirus serieus te nemen. Gillette doneert 1 euro aan het Rode Kruis per share of like van het filmpje.

Gelimiteerde opgave van Correctbook voor het Rode Kruis

Correctbook produceert een gelimiteerde opgave van 10.000 wisbare notitieboeken voor het Rode Kruis. Van elk verkochte Rode Kruis Correctbook gaat 8,26 euro naar de bestrijding van het coronavirus.

Corona T-shirtlijn van Rumag en Chantal Janzen

Rumag gebruikt humor in de strijd tegen het coronavirus. Zij hebben in samenwerking met Chantal Janzen een Corona T-shirtlijn gelanceerd. Van elk verkochte T-shirt gaat er 10 euro naar het Rode Kruis.

Speciaal speldje van Heldenvleugel

Heldenvleugel heeft een Heldenvleugel-speldje ontwikkeld om alle helden in Nederland een hart onder de riem te steken. Dit zilveren speldje staat symbool voor dankbaarheid en morele steun. De opbrengst van de verkochte speldjes gaat naar het Rode Kruis.

Waarderingsvlag van de Dokkumer Vlaggen Centrale

De Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een vlag ontworpen uit waardering voor de mensen die onze samenleving draaiende houden in tijden van het coronavirus. Je kunt de vlag op hun website bestellen. De opbrengst van de verkochte vlaggen gaat naar het Rode Kruis.

Tulpen voor het goede doel bij Vomar

Vomar voert een week lang actie: “Bied hulp, koop een tulp”. Bij aankoop van 3 bossen tulpen doneert Vomar 1 euro aan het Rode Kruis. Daarmee steun je tulpenkweker Joost én de hulpverlening van het Rode Kruis.

Wil je met jouw bedrijf in actie komen?

Stuur dan een mail naar bedrijvenvoorcorona@redcross.nl

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van het Rode Kruis Nederland:

Hartverwarmende acties van bedrijven in tijden van coronavirus

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN