Vrienden Maasstad Ziekenhuis 153 views

Informatie over Goede Doel

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis

We zijn trots op ons mooie Maasstad Ziekenhuis waar we ons elke dag inzetten voor de beste zorg voor onze patiënten. Daarnaast willen we graag extra voorzieningen bieden, om het verblijf in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. Onze patiënten, hun familieleden en bezoekers hebben daar baat bij.

Vrienden maken het verschil!

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis maakt projecten mogelijk die het welzijn en verblijf van patiënten in het Maasstad Ziekenhuis verbeteren. Dankzij de steun van vele particulieren, bedrijven en andere instellingen hebben we al veel kunnen realiseren, zoals:

  • De familiekamers bij de afdelingen Oncologie en Longgeneeskunde. Stichting Vrienden van Siem schonk het ziekenhuis de inrichting van deze kamers.
  • Een ander mooi voorbeeld is de Droomplek, mogelijk gemaakt door onder andere het Ronald McDonald Kinderfonds.
  • Maar ook buidelstoelen voor de afdeling Neonatologie. Ouders kunnen zo langdurig met hun te vroeg geboren baby buidelen.

We willen samen met u nog  veel meer doen om het ziekenhuis comfortabel te maken, zoals het kindvriendelijker maken van onze wachtruimtes, het zorgen voor prettigere en warmere verlichting, nieuw elektrisch patiëntenvervoer. Van zowel patiënten als medewerkers krijgen we veel ideeën en aanvragen, maar er is geld nodig om dit voor elkaar te krijgen. Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis zet zich hiervoor in, en wij kunnen nooit genoeg Vrienden hebben om ons daarbij te helpen.

This company has no active jobs

Informatie Goede Doel
  • Aantal vacatures 0 vacatures
  • Locatie Rotterdam
  • Volledig adres Maasstad Ziekenhuis, Maasstadweg, Rotterdam, Nederland
  • Vacature Locatie

Connect with us
Contact Us

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633