Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Surf Project

Het Surf Project geeft surfles aan kinderen met Down, autisme en ADHD. Het surfen heeft een positief effect op de ontwikkeling van de kinderen en geeft het zelfvertrouwen een enorme boost.

De lessen zijn aangepast aan de doelgroep. De kids worden ingedeeld in kleine, overzichtelijke teams en krijgen les van gecertificeerde instructeurs. Daarnaast worden ze in en om het water één op één begeleid door professionele vrijwilligers. Zij doen niks liever dan het delen van hun passie met de kids.

Meer weten over Surf Project:

Vacatures van Surf Project:

Nieuwsberichten van Surf Project:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.