Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Stichting Zelfbewustzwanger

Stichting Zelfbewustzwanger helpt zwangere vrouwen en hun partners bij het maken van bewuste keuzes rond de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Dit is een periode die overweldigend kan zijn. Er komt veel op de aankomende ouders af en er zijn veel verschillende keuzes te maken. Het is belangrijk dat de aankomende ouders hier zelf de regie over hebben. Zo kunnen zij als jong gezin met een goed gevoel terugkijken op een zelfbewuste start van een nieuwe levensfase.

Deze officieel erkende cliëntenorganisatie helpt aankomende ouders hierbij. Hoe wij dat doen?

Stichting Zelfbewustzwanger biedt een gratis e-health zwangerschapscurus aan. Tegelijkertijd zorgt het dat de stem van de zwangere vrouw gehoord wordt aan tafel waar geboortezorg beleid wordt gemaakt. Dit wordt onder andere gedaan door mee te schrijven aan richtlijnen en voorlichtingsmateriaal, mee te werken aan onderzoeken en door het ondersteunen van regionale moederraden.

Meer weten over Stichting Zelfbewustzwanger:

Stichting Zelfbewustzwanger

Mevrouw van Vollenhovenpark 38, Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Vacatures van Stichting Zelfbewustzwanger:

Nieuwsberichten van Stichting Zelfbewustzwanger:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.