Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Stichting HomePlan

Stichting HomePlan is in 1997 opgericht om de allerarmsten van een degelijk huis te voorzien. Wij geloven dat elk mens in de wereld recht heeft op een veilig onderkomen. Een huis om een thuis te creëren en daarmee een toekomst op te kunnen bouwen.

We werken altijd samen met lokale partners om de meest kwetsbaren en allerarmsten te kunnen bereiken. Zij hebben immers de beste kennis van lokale gebruiken en cultuur en bieden nazorgtrajecten aan naast de huisvesting. Hiermee ondersteunen we mensen in hun verdere ontwikkeling en bieden wij hen een kans op een betere toekomst. Door de begunstigden zelf te laten bijdragen en meebouwen aan het huis neemt de verbondenheid en betrokkenheid toe.

Niet alleen werven we fondsen voor de bouwprojecten, ook bouwen vrijwilligers zelf mee. Zo reizen elk jaar een aantal groepen vrijwilligers naar onze projecten. Dat is een mooi gebaar naar de lokale bewoners, maar vooral een unieke levenservaring.

Stichting HomePlan is een CBF-Erkend Goed doel. Het logo dat wij voeren op onze website en andere uitingen laat zien dat wij ons houden aan de regels die gelden voor erkenning door het onafhankelijke Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Erkende goede doelen weten wat ze willen bereiken, hebben hun organisatie op orde en vertellen daar open en begrijpelijk over.

Meer weten over Stichting HomePlan:

Vacatures van Stichting HomePlan:

Nieuwsberichten van Stichting HomePlan:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.