Informatie over dit Goede Doel

AAP geeft apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst. We vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa. Dweilen met de kraan dicht, noemen we dat.

Dierenwelzijn staat nog altijd sterk onder druk. Veel exotische dieren leiden geen dierwaardig leven en menselijk handelen (denk aan illegale handel, particulier bezit, exploitatie in entertainment of onderzoek) is daar vaak de oorzaak van. Bij AAP verbeteren wij op een duurzame manier het welzijn van apen en andere zoogdieren.

De dieren die bij AAP binnenkomen zijn vaak verwaarloosd, zowel qua verzorging als sociale omgeving. Bij AAP krijgen zij de professionele zorg die zij nodig hebben, zodat ze weer ‘dier’ kunnen zijn. Deze verzorging is onder te verdelen in drie categorieën: veterinaire zorg, voeding en gedrag.

Het uiteindelijke doel is om de dieren die AAP opvangt te herplaatsen naar een geschikt adres waar ze de rest van hun leven onder goede omstandigheden kunnen doorbrengen.

Met de kennis die wij opdoen bij de opvang, rehabilitatie en herplaatsing levert AAP een grote bijdrage aan de welzijnsverbetering van uitheemse dieren.

Dit Goede Doel heeft momenteel geen vacatures

Stichting AAP

AAP geeft apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst
Informatie Goede Doel
  • Aantal vacatures 0 Jobs
  • Slogan AAP geeft apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst
  • Locatie Almere
  • Volledig adres Stichting AAP, Kemphaanpad, Almere, Nederland
  • Vacature Locatie

Connect with us
Neem contact op met Fondsen.org