Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 135 landen en gebieden. We helpen weeskinderen maar ook kinderen die de zorg van hun familie zijn verloren of dreigen te verliezen. Want om zich te kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen moeten kinderen waar ook ter wereld kunnen opgroeien binnen de veiligheid van een liefdevolle familie. SOS Kinderdorpen begint daarom bij de basis: een liefdevolle en veilige familie voor ieder kind.

In onze kindertijd leggen we de basis voor de rest van ons leven. Daarom geven wij kinderen zonder ouders of veilig thuis zo snel mogelijk weer een liefdevolle familiebasis. Een veilig thuis waar het wordt omringd met vertrouwen en respect.

Op deze manier kunnen wij hun leven veranderen. Op een positieve manier en voor altijd. Wij zijn ervan overtuigd dat een hechte familie de enige manier is voor een kind om op te groeien tot een zelfstandige volwassene die verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en anderen. Want wat een kind leert, geeft een kind door.

Onze missie

Wij versterkenen creëren SOS families voor kinderen zonder familie of veilig thuis.
Zodat zij zich ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en anderen. Om de impact van ons werk te verankeren, versterken we hun gemeenschappen.

Onze visie

Liefdevol en veilig thuis in een familie voor ieder kind. 
Familie is de enige effectieve plek voor ontwikkeling en herstel van kinderen. Het is de continuïteit, stabiliteit, onvoorwaardelijke zorg en de liefdevolle omgang die zorgen voor een gezonde ontwikkeling van een kind.

Meer weten over SOS Kinderdorpen:

SOS Kinderdorpen

Maassluisstraat 2, Amsterdam, Nederland

Vacatures van SOS Kinderdorpen:

Senior Fondsenwerver

SOS Kinderdorpen zoekt een: Fondsenwerver in het team werving (1,0 fte) Ben je een ervaren, data driven fondsenwerver en heb je een passie voor het organiseren van campagnes en fondsenwervende activiteiten voor particuliere donateurs? Ben jij daarnaast ook professioneel, samenwerkend, bevlogen en ondernemend? Wil jij je werk inzetten voor het mooiste goede doel wereldwijd? Dan zijn wij op zoek naar jou! SOS Kinderdorpen heeft per direct ...

Nieuwsberichten van SOS Kinderdorpen:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.