Meer weten? informatie@fondsen.org

SOS Kinderdorpen 60 views

Follow
Something About Company

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen zorgt er al 60 jaar voor dat kinderen die er alleen voor staan kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Want over de hele wereld zijn er kinderen die door armoede, ziekte of oorlog de zorg van hun ouders verliezen. Zij hebben geen basis om een toekomst op te bouwen.

Wij werken vanuit de visie dat kinderen recht hebben op een thuis en een goede opvoeding binnen een veilige omgeving in hun eigen land. Ongeacht hun geloof, afkomst of huidskleur. In 500 SOS kinderdorpen groeien kinderen op bij hun SOS moeder samen met broertjes en zusjes. Daarnaast helpen onze gezinsversterkende programma´s voorkómen dat kinderen er alleen voor komen te staan. Met deze unieke gezinsgerichte aanpak kunnen we in 132 landen verspreid over de hele wereld ruim 340.000 kinderen een solide basis geven. En daarmee een kans om zich te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen, die een bijdrage leveren aan hun omgeving.

Wij kunnen dit werk doen dankzij de financiële steun en inzet van onze vrijwilligers, donateurs en partners. Hun bijdragen zijn van essentieel belang omdat onze hulp helaas nog heel hard nodig is. Alleen met blijvende steun kunnen wij nog meer kinderen een liefdevol thuis bieden.

>> lees verder

Vrijwilligers
Speciaal voor alle mensen die zich in Nederland willen inzetten voor SOS Kinderdorpen, hebben wij een SOS netwerk opgezet. In dit netwerk vind je honderden mensen die hun steentje bijdragen, ieder op zijn/haar eigen manier. Het SOS netwerk organiseert acties, geeft voorlichting bij scholen, bedrijven en organisaties, zorgt voor meer lokale en regionale publiciteit en draagt nieuwe contacten en ideeën aan. Het SOS netwerk is erg waardevol voor SOS Kinderdorpen, want hierdoor kunnen wij onze draagvlak vergroten.

Wil je weten hoe jij je steentje kunt bijdragen? Kijk dan hier

 

This company has no active jobs

Contact Us

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633