Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sint Laurensfonds

Sint Laurensfonds is een Rotterdamse katholieke charitatieve instelling die bijdraagt aan het opvangen, versterken en maatschappelijk verbinden van kwetsbare personen, met name jeugdigen en ouderen, in Rotterdam en directe omgeving.

Sint Laurensfonds ondersteunt nieuwe en lopende projecten die voorzien in maatschappelijke behoeften. We richten ons proactief op wijken in Rotterdam met hoge achterstandsindicaties en staan open voor aanvragen uit andere wijken van Rotterdam en de directe omgeving van Rotterdam.
Organisaties van verschillende levensbeschouwingen kunnen een beroep doen op Sint Laurensfonds. Het is wel van belang dat een project in overeenstemming is met de christelijk-sociale waarden en open is voor de levensbeschouwelijke aspecten die een rol spelen in de nood van kwetsbare mensen. Een project hoeft daar niet actief aandacht aan te schenken.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn charitas en goed rentmeesterschap. Ze vinden hun oorsprong in ruim 365 jaar katholieke armenzorg. “Caritas is hart (liefde) hebben voor mensen en bereid zijn mensen in nood te ondersteunen onder andere op financieel gebied”.

Meer weten over Sint Laurensfonds:

Vacatures van Sint Laurensfonds:

Nieuwsberichten van Sint Laurensfonds:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.