Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

SBH Nederland

SBH Nederland is de vereniging van mensen met spina bifida en / hydrocephalus (SBH). Wij hebben ervaringskennis over leven met SBH of een kind met SBH groot te brengen. Net als ieder ander willen zij het maximale uit hun leven halen. Eigen kracht en eigen keuzes staan bij ons centraal.

‘Ervaringskennis’ is de basis van SBH Nederland. Wie weet nu beter hoe het is om te leven met spina bifida en / of hydrocephalus dan jij?  SBH Nederland gebruikt de ervaringskennis om mensen met spina bifida en/ of hydrocephalus te ondersteunen. En om op te komen voor hun belangen  in de politiek, bij zorgverleners en verzekeraars.

Door het delen van kennis en ervaring over leven met spina bifida en /of hydrocephalus vergroten we samen onze kracht en onze mogelijkheden.

Meer weten over SBH Nederland:

Vacatures van SBH Nederland

Nieuwsberichten van SBH Nederland

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV