Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samenwerkende GezondheidsFondsen (SGF)

Binnen de Samenwerkende GezondheidsFondsen (SGF) bundelen 20 gezondheidsfondsen hun krachten. Omdat we samen meer kunnen bereiken en omdat verschillende onderwerpen fondsoverstijgend zijn. Door onze grote achterban (zo’n 5 miljoen donateurs en 800.000 vrijwilligers) en ons netwerk hebben we ons ontwikkeld tot een onafhankelijke partij die opkomt voor goede en innovatieve zorg voor mensen met een aandoening.

Aanspreekpunt en spreekbuis
De SGF is het aanspreekpunt en spreekbuis van de gezondheidsfondsen in Nederland. Niet alleen voor de leden maar ook in toenemende mate voor beleidsmakers en politici in de zorgsector. Deze status dankt de SGF onder meer aan de resultaten van de afgelopen jaren.

Activiteiten
De SGF volgt ontwikkelingen in de gezondheidszorg en vraagt aandacht voor knelpunten. We denken na over mogelijke verbeteringen en roepen de juiste partijen op om deze uit te voeren. Om ons werk goed te kunnen doen, investeren we in scholing van onze medewerkers en onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring.

Meer weten over Samenwerkende GezondheidsFondsen (SGF):

Vacatures van Samenwerkende GezondheidsFondsen (SGF):

Nieuwsberichten van Samenwerkende GezondheidsFondsen (SGF):

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.