Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nyenrode Business Universiteit

Fondsenwerver

 (0,8-1,0 fte)

De uitdaging

Als fondsenwerver ben je mede verantwoordelijk voor het waarmaken van de groeiambities van Stichting Nyenrode Fonds. Je houdt je bezig met het ontwerpen, het organiseren en uitvoeren van een giftenwervingsprogramma gericht op alumni en het netwerk van Nyenrode Business Universiteit. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid met betrekking tot fondsenwerving en marketing en stemt hierover af met interne- en externe betrokkenen. Je geeft invulling aan de online strategie van het Stichting Nyenrode Fonds en voert dit uit (inclusief website, SEO, SEA en social media). Je zet fondsenwervende campagnes op, doet onderzoek naar vermogensfondsen en stelt projectplannen op. Er is een loyaliteitsprogramma opgezet om gevers meer aan ons te binden en hiervoor neem jij het bedanktraject onder je hoede.

Je woont de bestuurdersvergaderingen bij en notuleert deze vergaderingen. Events voor het fonds worden door jou georganiseerd en gecoördineerd. De CRM houd je up to date en je doet analyses op deze database. Je meet en analyseert de campagnes en doet aanbevelingen tot verbeteringen.

 

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO- of WO -opleiding, bijvoorbeeld Communicatie, Marketing of Bedrijfskunde. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die het enerzijds leuk vindt om in een klein team te werken, groot te denken en van aanpakken weet en anderzijds iemand die zich comfortabel genoeg voelt om te bewegen in de kringen van de universitaire wereld en om te gaan met vermogende individuen. Het is dan ook van groot belang dat je in staat bent om lange termijn relaties op te bouwen en te onderhouden.  Je leert snel je netwerk kennen en hebt oprechte interesse in je gesprekspartners. Van nature ben je een organisator en ga je nauwkeurig en professioneel te werk. Je bent een zelfstandig type, gemotiveerd om kansen te blijven zien en hebt een representatief voorkomen. Ervaring en affiniteit met social media is van groot belang en bij voorkeur heb je ervaring met Google Analytics. De aard van het werk brengt een grote mate van vrijheid met zich mee, maar vraagt aan de andere kant ook om een flexibele opstelling.

 

Wie zijn wij?

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus!

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

 

Stichting Nyenrode Fonds

Stichting Nyenrode Fonds investeert in het verleden, heden en de toekomst van Nyenrode en haar studenten. Bij het verleden kan gedacht worden aan het bijdragen aan de instandhouding van het erfgoed en het landgoed. Hedendaagse investeringen zijn op het gebied van het financieren van onderzoek en faciliteiten ten behoeve van de universiteit. Voor de toekomst draagt het fonds bij aan het verlenen van studiebeurzen voor de verschillende degree programma’s zoals MBA, MSc etc..

Stichting Nyenrode Fonds is een zelfstandig orgaan en werft fondsen om het bovenstaande mogelijk te maken. Zij werft fondsen bij onder andere alumni, bedrijven, overheden en vermogensfondsen. Het team bestaat, naast de nieuwe fondsenwerver, uit een directeur.

 

Wat bieden wij?

Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve seminars en lunchcolleges. Onze ambitie is om in 2025 in de top 20 van Europese Business Schools te staan. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om op je eigen wijze bij te dragen aan deze doelstelling.

Een salaris met een minimum van € 2.741,- en een maximum van € 3.775,- bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 9). Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

 

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae. Persoonlijk contact vinden wij bij Nyenrode erg belangrijk. Stuur dit alles naar jobs@nyenrode.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Tanja Visser, T.Visser@nyenrode.nl.

De externe procedure loopt gelijktijdig met onze interne procedure. Bij gebleken gelijke geschiktheid, geven wij de voorkeur aan een interne kandidaat of een alumnus van Nyenrode.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 oktober 2019.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over Nyenrode Business Universiteit:

Nyenrode Business Universiteit

Straatweg 25, Breukelen, Nederland

Vacatures van Nyenrode Business Universiteit:

Nieuwsberichten van Nyenrode Business Universiteit:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV